ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Βιβλία: Τα 3 (τρία) βιβλία της σειράς “ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ με μικρά βήματα μέσα από συγκεκριμένους στόχους” κοστίζουν 3 X 20 € = 60 €.

CD - ROM: Κάθε ένα από τα CD-ROM της σειράς “ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ” κοστίζει 50€.

Προσφορά:Έκπτωση 20%.

Στους αγοραστές ολόκληρου του έργου (βιβλίο ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ, Πρώτο, Δεύτερο και Τρίτο μέρος και εκπαιδευτικό λογισμικό, 1ο και 2ο CD, τεμ 5)  γίνεται έκπτωση 30% και η τιμή διαμορφώνεται στα 130 €.

Κι επειδή, όπως λέει και το δημοτικό τραγούδι, “ήρθανε χρόνοι δύσκολοι και μήνες οργισμένοι” υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης μετά από συνεννόηση σε δύο δόσεις.

1. Τα βιβλία υπάγονται στην κατηγορία του Φ.Π.Α. στο 6,5% και τα CD στο 24%.

2. Δωρεάν ταχυδρομικά τέλη για αγορές άνω των 50 €.

3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 3 της εγκυκλίου ΠΟΛ 1004/4-1-2013, ως συνταξιούχος συγγραφέας δημόσιος υπάλληλος, δεν θεω-ρούμαι επιτηδευματίας και απαλλάσσομαι από την εφαρμογή του Κώδικα Φορο-λογικής Απεικόνισης Στοιχείων (Κ.Φ.Α.Σ.), και για την αγορά εκδίδεται απόδειξη δαπάνης ή τιμολόγιο αγοράς από τον αντισυμβαλλόμενο (αγοραστή) υπόχρεο των διατάξεων του Κ.Φ.Α.Σ. ___________________________________________________________________________ Σημείωση: Το εκπαιδευτικό υλικό μπορείτε να το προμηθευτείτε και από το βι-βλιοπωλείο της περιοχής σας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.


Επιθυμώ να αγοράσω: