ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Mediasoft International, Ιασωνίδου 8,
Τηλ. 2310202085

Ιστοσελίδα:www.mediasoft.gr
e-mail: mediasoft@mediasoft.gr

Πρόβλημα με την αναβάθμιση ασφαλείας της Microsoft (KB917422)

Αφορά:    Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7
Συμπτώματα:   μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας KB917422 (MS06-051), τα προγράμματα σταματούν ξαφνικά κατά την προετοιμασία, χωρίς να παρουσιάζεται κανένα μήνυμα σφάλματος.

Αγαπητέ χρήστη,
Τον Αύγουστο του 2006 η Microsoft κυκλοφόρησε την αναβάθμιση ασφαλείας KB917422 η οποία προκαλεί προβλήματα ασυμβατότητας σε πολλές εφαρμογές λογισμικού. Τα λογισμικά «Έτσι γράφω και διαβάζω! CD1 Ο μικρός Οδυσσέας στο νησί με τις φωνές και τα γράμματα!» και «Έτσι γράφω και διαβάζω! CD2 Ο μικρός Οδυσσέας στο βυθό με τις λέξεις!» επίσης παρουσιάζουν προβλήματα ασυμβατότητας με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση. Τα συμπτώματα αυτής της ασυμβατότητας είναι τα εξής: είτε δεν εκτελούνται καθόλου, είτε σταματάει η εκτέλεση μόλις εισαχθεί ο κωδικός, χωρίς να παράγει κάποιο μήνυμα λάθους.

Σημείωση: Η αναβάθμιση KB917422 εγκαθίσταται αυτόματα μέσω της αυτόματης ενημέρωσης των Windows (Windows Update)

Αντιμετώπιση ασυμβατότητας
Η παρούσα αναβάθμιση εγκαθιστά στον υπολογιστή αρχεία τα οποία «λύνουν» το πρόβλημα ασυμβατότητας. Μετά το πέρας της εγκατάστασης θα μπορέσετε να λειτουργήσετε τα λογισμικά «Έτσι γράφω και διαβάζω! CD1 Ο μικρός Οδυσσέας στο νησί με τις φωνές και τα γράμματα!» και «Έτσι γράφω και διαβάζω! CD2 Ο μικρός Οδυσσέας στο βυθό με τις λέξεις!» χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια.

Για να "κατεβάσετε" το πρόγραμμα διόρθωσης της ασυμβατότητας για το CD1 κάντε κλικ εδώ.

Για να "κατεβάσετε" το πρόγραμμα διόρθωσης της ασυμβατότητας για το CD2 κάντε κλικ εδώ.

  • Στο διάλογο των Windows που θα εμφανιστεί επιλέξτε αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας.
  • Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο «mathaino1_update_setup.exe» για το CD1 ή κάντε διπλό κλικ στο αρχείο «mathaino2_update_setup.exe» για το CD2 και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης.
  • Τοποθετήστε το CD-ROM με το λογισμικό «Έτσι γράφω και διαβάζω! CD1 Ο μικρός Οδυσσέας στο νησί με τις φωνές και τα γράμματα!» ή το CD-ROM με το λογισμικό «Έτσι γράφω και διαβάζω! CD2 Ο μικρός Οδυσσέας στο βυθό με τις λέξεις!».
  • εισαγωγή κωδικού

                                    εικόνα 1

    Θα εμφανιστεί το παράθυρο εισαγωγής κωδικού λειτουργίας (εικόνα 1), στο οποίο πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό που αναγράφεται στη σελίδα "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ", στο εσωτερικό τετρασέλιδο της συσκευασίας του προϊόντος.

 

Την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε το CD-ROM «Έτσι γράφω και διαβάζω! CD1 Ο μικρός Οδυσσέας στο νησί με τις φωνές και τα γράμματα!» ή το CD-ROM «Έτσι γράφω και διαβάζω! CD2 Ο μικρός Οδυσσέας στο βυθό με τις λέξεις!» στον υπολογιστή σας, το λογισμικό θα εκτελεστεί χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό λειτουργίας.

ˆ